Övervakning – kameror och system

Vi erbjuder ett brett utbud av kameror och system som du kan knyta till din kamera eller anläggning för analys och uppföljning. Nedan ser du ett urval av våra lösningar för övervakning.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er verksamhet.

 • Värmekamera
  Vi erbjuder kompletta fasta kamerapaket för anslutning mot 3G-nätet. Detta inkluderar 3G router, FLIR värmekamera, VideoIQ enkoder, inbyggd inspelning, avancerad videoanalys och program för din dator. Vi är både installatör och återförsäljare åt CCTV-Systems AB i Sverige.
 • Tempest Alive
  Hostingtjänst av kameror – Observit AVHS, uppkoppling av Axis-kameror via en enkel och säker uppkoppling till molnet. Ni får en färdig webbaserad programvara som fungerar med alla operativsystem. Ni kan även använda kompletterande applikationer, till exempel till en smartphone. Vi erbjuder även uppkoppling till de flesta stora larmcentraler.
 • Talande kamera
  Med hjälp av en talande kamera kan våra operatörer kommunicera från kameracentralen med till exempel en obehörig person som befinner sig inom ett övervakat område.
 • Spårsändare
  Spårsändaren SpotGuard från Guard Systems är ett nytt system för spårning. Denna spårsändare kan gömmas i exempelvis motorcyklar, bilar, maskiner, containers, trailers och lastbilar.
 • Kamerarondering
  Med tjänsten Action Live Surveillance får ni en mycket kostnadseffektiv övervakning med strategiskt placerade intelligenta kameror som styrs av våra operatörer.
 • Fjärrstyrning
  Från vår kameracentral kan vi sköta öppning och stängning samt in- och utpassagekontroller. Vi kan även tillämpa taltjänsten Active Voice Control för en total känsla av närvaro och trygghet.
 • Övervaka själv
  Med dagens teknik kan du kontrollera ditt larm-, kamera- och passersystem med hjälp av appar. Dessa fungerar både på smartphone och surfplatta, samt PC och Mac.

Vi erbjuder även andra typer av övervakningssystem, såsom:

 • Hosted video
  Hosted Video är en videotjänst över internet och är en lösning med stor potential. Installationstiden är minimal, och du slipper lagra inspelat material på plats. Istället blir vi dina servicetekniker i molnet, vilket innebär kostnadseffektiv videoövervakning och enkel övervakning via internet.
 • Anpassade övervakningssystem
  Vi har specialiserat oss på övervakningssystem anpassade för detaljhandeln samt hotell och konferensanläggningar. Med hjälp av nedladdningsbara applikationer får du kontroll över ditt företag eller hem via din smartphone. Eller så låter du oss sköta övervakningen från vår kameracentral.Vi erbjuder: IP-/nätverkslösningar, Digital videolagring, Trådlös videoövervakning, Kamera-/DVR-paket, IP-Kameror och analoga kameror, Värmekameror, CCTV-väskor för tillfälliga lösningar.
Tempest