Larm och passagesystem

Vi kan hjälpa dig med alla typer av passagesystem och larmanordningar. Från hyra av larm- eller kameraväskor till stora anläggningar skräddarsydda efter dina behov. Inom kategorin ingår en mängd produkter. Nedan ser du ett urval av de lösningar vi erbjuder.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 • Smart DNA
  Smart DNA är en osynlig märkmetod som dels avskräcker från inbrott och dels är lätt att spåra. Metoden bygger på en osynlig och spårbar vätska som innehåller en unik DNA-sträng, vilket gör att märkta föremål går att spåra till ägaren. Ni kan koppla Smart DNA till ert larm. När larmet utlöses, sprutas både inbrottstjuven och stöldgodset ner med en vätska som är omöjlig att få bort från kläder och föremål och därmed binder tjuven till brottet.
 • Passersystem
  Vi erbjuder passersystem, kodlås, porttelefon och larm integrerat med passersystem. Våra certifierade tekniker har licens för de flesta passersystem.
 • Larmbågar
  Vi levererar och installerar varularm från Crosspoint. Mer info om dessa larmbågar hittar du på Crosspoints hemsida.
 • Inbrottslarm
  Vi installerar flera sorters inbrottslarm och erbjuder lösningar för styrning av ditt larm från din smartphone.
 • Hyrlarm
  Ibland uppstår ett tillfälligt behov att övervaka ett område eller en fastighet. Då kan vi snabbt och enkelt montera upp och ner olika sorters larmväskor. Dessa kan hyras veckovis så länge ni behöver dem.
 • Dimgenerator
  Dimgeneratorer är effektiva för att motverka stöld vid inbrott. Rummet fylls upp av en tjock dimma eller rök som gör att inbrottstjuven inte ser vad som finns i att stjäla. Vi är godkänd installatör och återförsäljare åt PROTECT Dimkanoner.
Tempest