Säkerhetsteknik

Säkerhetstekniken utvecklas snabbt och samverkan mellan personal och teknik blir allt viktigare för att skapa högkvalitativa säkerhetslösningar. Vi håller oss uppdaterade med den senaste tekniken och utvärderar ständigt nya möjligheter, men det viktigaste för oss är att tekniken är pålitlig och garanterar din säkerhet. Därför går vi alltid igenom ny modern teknik tillsammans med dig, för att hitta den lösning som passar bäst – både tekniskt och kostnadsmässigt.

Grunden i vår säkerhetsteknik är larm och övervakning. I kategorin larm erbjuder vi allt ifrån avancerade och fast monterade larmsystem till tillfälliga lösningar, som larmväskor och mobila överfallslarm. Övervakning inkluderar flera sorters kameror – allt från stora system som ständigt övervakas, lokalt eller på distans, till enklare kameraalternativ som aktiveras vid behov.

Ytterligare, i mer tekniska och moderna system suddas ofta gränsen mellan larm och övervakning ut. Dessutom kan själva mjukvaran förändra ett kamera- och/eller larmsystem till något helt annat. Till exempel kan ett system ge dig återkoppling kring kundbeteenden, besöksmängd och mycket annat.

Kontakta oss så berättar vi mer om vilka tekniklösningar som kan passa just dig eller din organisation.

Tempest