Larmcentral och övervakning

Tempest Larmcentral (tidigare Falck Security) har varit operativ i mer än 40 år, vilket ger oss gedigen erfarenhet av att hantera inkommande larm och telefonpassning så som jourtelefon och störningsjour. Där vi själva inte har egen åtgärdspersonal samarbetar vi med lokala bevakningsbolag för att leverera den högsta servicenivån och säkerheten. Vår målsättning är att vara marknadsledande inom kvalitet och service. Vår SBSC- och ISO-certifierade larmcentral är öppen dygnet runt, alla dagar om året.

Tempest Larmcentral hanterar de vanligaste typerna av larmöverföringsprotokoll samt till- och frånkopplingskontroll hos kund. Med vår långa erfarenhet i branschen är våra operatörer specialiserade på att snabbt sätta sig in i olika larmtyper och aktivera rätt åtgärd direkt.

Tempest Larmcentral är certifierad Larmcentral enligt SSF 136:4. Vårt verksamhetssystem är kvalitetscertifierat och uppfyller kraven i de internationella standarderna SS-EN ISO 9001:2008.

Vi hanterar bland annat:

  • Inbrotts- och överfallslarm: Tempest Larmcentral skyddar din familj, personal, egendom eller företag med exempelvis ett inbrottslarm.
  • Driftlarm: Tempest Larmcentral övervakar olika typer av driftlarm i hela Sverige. Ett installerat driftlarm kan övervaka elförsörjning, värme eller kyla.
  • Hisslarm: Tempest Larmcentral övervakar hisslarm över hela Sverige. På de flesta orter kan dessutom våra bevakningspartners hjälpa till med att släppa ut folk som fastnat i hissen.
  • Positionerings-GPS och mobila överfallslarm: Tempest Larmcentral hanterar olika typer av positioneringsverktyg för att bevaka och hjälpa fordon och människor.
Tempest