Tempest Securitys dotterbolag Nordic Protection Academy vinner ännu en upphandling inom skolsäkerhet

Nordic Protection Academy, helägt dotterbolag till Tempest Security, vann i veckan ännu en upphandling omfattande ett större utbildningsuppdrag inom skolsäkerhet, denna gång från utbildningsförvaltningen i Göteborg.

Uppdraget sträcker sig fram till 2021 och omfattar en helhetslösning vad gäller utbildningar för en tryggare skolmiljö. Förutom en tvåstegsutbildning avseende PDV, Pågående Dödligt Våld, kommer utbildningar inom hot och våld, konflikthantering, självförsvar och våldsbejakande extremism att genomföras.

Vi tackar för förtroendet och och ser fram mot leveransstart efter sommaren 2018!

Läs mer om våra utbildningar på vår hemsida www.npacademy.se  och vad våra kursdeltagare tycker om oss.

 

För ytterligare information kontakta:
Niklas Bogestål, vd Nordic Protection Academy          
niklas@npacademy.se          070-733 30 23

 

Om Tempest Security AB (publ) 
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan 6 december 2017.

Tempest