Tempest Security ingår samarbetsavtal med HIGH Security AB

Tempest Security AB (publ) och HIGH Security AB, installatör och serviceleverantör av tekniska säkerhetslösningar, har ingått ett strategiskt samarbetsavtal kring installationstjänster av tekniska lösningar.

Tempest har under uppbyggnad ett utökat erbjudande genom sitt partnerprogram för leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. Sedan förvärvet av Svenska Probus Säkerhet år 2014 har sådana lösningar varit en del av kunderbjudandet och med partnerprogrammet har Tempest Security en större möjlighet att tillhandahålla dessa med den geografiska spridning som marknaden kräver.

  • I den långsiktiga strategin för Tempest Security AB är avsikten att hela erbjudandet av tekniska installationer skall tillhandahållas genom partnerprogrammet och att Tempest ska vara den koordinerande parten å kundernas vägnar. Vi ser detta som en möjlig att mer anpassa vår snabbrörliga organisation efter våra kunders önskemål och att inte vara en konkurrent mot våra partners, säger Andrew Spry, vd på Tempest Security.
  • För HIGH Security AB är det ytterliggare ett bevis på den höga kvaliteten i våra leveranser att Tempest Security AB väljer att ingå detta samarbete med oss. Tempest Securitys partnerprogram är genomtänkt och vi ser stora fördelar med att ytterligare stärka det nätverk vi sedan tidigare har av installatörer runt om i landet, säger Thomas Claesson, vd för HIGH Security AB


För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, VD
andrew.spry@tempest.se
Tel. 072-454 14 30

Tempest