Tempest Security får utökat ramavtal för bevakningstjänster åt Svenska staten

Tempest Security AB (publ) har fått förnyat förtroende som leverantör inom det statliga ramavtalet för bevakningstjänster åt Kammarkollegiet. I jämförelse med det tidigare ramavtalet har antalet regioner utökats samt bolaget är numera leverantör inom området larmcentraltjänster för hela Sverige.  

 – Vi är glada över att återigen vara tillgänglig som leverantör inom ramavtalet för säkerhetstjänster med Kammarkollegiet. Att vi kunnat utöka antalet regioner vi kan leverera till är positivt, men det jag ser som mest spännande i utökningen är att vi nu kan tillhandahålla tjänster via vårt Security Operations Center (SOC). Möjligheten att offerera på enskilda avtal inom ramavtalet för larmcentraltjänster fanns inte för oss tidigare. Vi väntar oss generellt sett en mycket hög tilläggsmarginal på tjänster vår SOC tillhandahåller, vilket innebär att nya avtal som kommer in kan ha mycket god påverkan på vår lönsamhet, säger VD Andrew Spry.  

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan 6 december 2017. Arctic Securities är Tempest Securitys Certified Adviser.

Tempest