Tempest Security förvärvar International Corporate Risk Consultants (I-CRC) med huvudkontor i Storbritannien

Tempest Security AB (”Tempest Security” eller ”Bolaget”) har den 15  juni 2017 förvärvat samtliga aktier i säkerhetsbolaget International Corporate Risk Consultants (”I-CRC”). Aktierna tillträddes i samband med avtalets ingående.

I-CRC är specialiserat på utredningar, säkerhetskonsultation och risk management. I-CRC grundades år 2007 av före detta medlemmar från London Metropolitan Police Force specialenhet, Flying Squad. De tidigare ägarna kommer att fortsätta driva verksamheten. Verksamheten leds från bolagets kontor i England, Tyskland och Turkiet.

– Vi är mycket glada över att I-CRC med sin mångåriga kompetens och duktiga medarbetare nu är en del av gruppen, säger Andrew Spry, vd för Tempest Sverige AB. Förvärvet av I-CRC är en del av vårt fortsatta utveckling mot att vara en helhetsleverantör av säkerhetslösningar för våra kunder i Sverige och internationellt.

– Genom att bli en del av Tempest kan vi erbjuda ett ytterligare djup åt våra kunder samt utvecklas vidare på den Svenska marknaden, säger Jeffrey Maund, vd för I-CRC.

För ytterligare information, kontakta

Andrew Spry, VD

Tel: +46 70 931 25 03

E-mail: andrew.spry@tempest.se

Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service samt mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet.

Tempest