Hyrlarm

Ibland uppstår ett tillfälligt akut behov att övervaka ett område eller en fastighet. Då kan vi snabbt och enkelt montera upp och ner olika sorters larmväskor. Dessa hyr ni veckovis så länge ni behöver dem.

Larmväskan är ett trådlöst inbrottslarm som är förprogrammerat och anpassad för enkel montering. Väskan har en inbyggd GPRS-uppringare. Genom den sker larmöverföringen trådlöst via GPRS omedelbart till larmcentralen (detta ska dock inte förväxlas med analog GSM-överföring till en larmcentral). Den inbyggda larmsändaren kan även skicka SMS till mobiltelefoner. Du behöver ingen anslutning till vanlig analog telelinje. Produkterna i larmväskan har SBSC-intyg i larmklass R för trådlös installation.

CCTV-väskan innehåller ett komplett fristående övervakningssystem med fyra kameror, en stationär videolagringsenhet (DVR) och bildskärm. Kameror och kablage har färdiga RJ-45 kontakter och ansluts med Plug-And-Play. Systemet är anpassat för enkel montering och färdigt att använda. Systemet passar utmärkt till bland annat bygg- och redskapsbodar, småbutiker, restauranger och villa-/hemmaövervakning.

Systemet passar dessutom bra för tillfällig övervakning av objekt eller utställningsplatser. Med enheten kopplad till internet kan du både titta på dina kameror i realtid, se redan inspelat material, få larm och fjärradministrera. Med appen Smart Viewer (kostnadsfri till både iPhone och Android) kan du logga in och se live-video, var du än är.

Brandlarmsväskan är en trådlös larmväska, förprogrammerad och anpassad för enkel montering. Väskan har inbyggd GPRS-uppringare. Med denna uppringare sker larmöverföringen trådlöst via GPRS omedelbart till larmcentralen (detta ska dock inte förväxlas med analog GSM-överföring till en larmcentral). Den inbyggda larmsändaren kan även skicka SMS till mobiltelefoner. Du behöver ingen anslutning till vanlig analog telelinje. Du kan använda denna larmväska för tillfälliga trådlösa installationer som bygglarm, överfallslarm etc. Sedan kan du komplettera med trådlösa tillbehör efter behov. Centralapparaten har SBSC-intyg i larmklass R för trådlös installation.

Tempest