Personskydd

Positionen som personskyddsväktare är intressant för många som arbetar inom säkerhetsbranschen. Det är en säkerhetstjänst som håller låg profil och ställer stora krav på dig som arbetar med det. Det första steget för dig som vill gå vidare i din karriär och arbeta med personskydd är att utbilda dig. Utbildningen till personskyddsväktare i Sverige regleras av polisens föreskrifter och allmänna råd.

Vår grundutbildning till personskyddsväktare kräver mycket av dig som söker. Förutom att du måste ha dokumenterad erfarenhet från säkerhetsbranschen som väktare, behöver du vara i god fysisk form. Utbildningen består av både teoretiska och praktiska moment, samt övningar under krävande omständigheter som sätter dig på prov, både fysiskt och mentalt. Utbildningen till personskyddsväktare är inte för alla men för dig som vill få ut mer av din karriär inom säkerhetsbranschen är den en stor merit och en möjlighet till nya utmaningar.

Vi håller vanligen en till två utbildningstillfällen per år, men arrangerar gärna fler om intresse finns. Här kan du hitta information om nästa kurs. Hör av dig till oss om du har frågor.

För dig som redan är utbildad personskyddsväktare har vi både vidareutbildningar och repetitionsutbildningar. Kontakta oss för mer detaljer.

Tempest