Övriga tjänster

Utöver säkerhetstjänster erbjuder vi även lösningar och tjänster inom andra områden, exempelvis reception- och vaktmästeribemanning. Med vår expertis inom säkerhetsområden kan vi förutom att säkerställa en god service, leverans och funktion se till att höja säkerhetsnivån på era tjänster.

Om du är i behov av flera typer av tjänster kan du vända dig till oss så hjälper vi till att hitta en lösning som möter just era behov. Genom våra duty managers samordnar och hanterar vi alla era tjänster så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra duty managers kan koordinera allt från säkerhetstjänster till receptions- och vaktmästeribemanning, lokalvård, markskötsel, och garanterar de säkerhetskrav som er verksamhet ställer.

Internservice

Vi erbjuder flera olika tjänster inom internservice, till exempel vaktmästare, lokalvård och specialstädning. Vi kan även hjälpa er att gå igenom säkerhetsaspekterna kring specifika rutiner på er arbetsplats.

Reception & växel

Vi erbjuder flera lösningar för er som har behov av stöd i reception eller växel. Bemanning med receptionister eller växeltelefonister är ett vanligt alternativ.

Vi kan även bemanna med en receptionsväktare eller uppgradera din reception med ett övervakningssystem och på så sätt lyfta säkerhetsnivån ytterligare.

Kontakta oss gärna för mer information.

Tempest