Personsäkerhet för kvinnor

Anmäl dig till seminariet

Anmälan senast 27 november 2017 Begränsat till 40 platser
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Välkommen till Tempest Securitys seminarium om personsäkerhet. Programmet är särskilt framtaget för kvinnor men är intressant för alla som vill lära sig mer om personskydd. Seminariet ger dig grundläggande tips om hur du som kvinna enkelt kan öka din personliga säkerhet i vardagen. Det avser till exempel att läsa av en situation och beteenden. Vi går igenom bland annat risker i vardagen som morgonrutiner, resor, på arbetsplatsen och risker på kvällen.

Varför ska du gå på detta? Om du känner ett behov av att lära dig mer om olika risker och hur du bemöter dessa, så tror vi att detta är ett bra tillfälle.

Föreläsare Susanne Svalner har en lång bakgrund inom säkerhet och utbildning och ger dig en introduktion i förebyggande skydd och kunskap som du kan ha nytta av i din vardag. Innehållet är anpassat för både dig utan djupare förkunskaper och för dig som vet lite mer redan. Vi uppmuntrar ett aktivt deltagande med många frågor. Vi kommer även att ha specialister inom personskydd på plats.

Efteråt har du möjlighet att mingla med deltagarna, vi bjuder på goodie bag, tilltugg och något att dricka under tiden som du kan diskutera personsäkerhet genom vårt frågeformulär. Vi har även en liten tävling där du kan vinna en härlig övernattning på det nya hotellet Downtown Camper by Scandic.

Vi önskar dig varmt välkommen och ser fram emot ditt deltagande.

Anmäl dig redan idag via formuläret ovan. 

Datum:
Onsdagen den 29 november
Tid:
18.00-20.30
Plats:
Downtown Camper by Scandic
Brunkebergstorg 9, Stockholm
Pris:
195 kronor (inklusive moms för privatpersoner,
exklusive moms för företag) via faktura

Tempest