En komplett partner

Vi är en helhetsleverantör av säkerhet och bevakning, med fokus på serviceintensiva miljöer. Med fokus på serviceintensiva miljöer erbjuder vi lösningar som är anpassade efter varje kunds specifika behov. Vi arbetar nära dig i alla led. Tillsammans kan vi skapa säkerhetslösningar som gör din vardag enklare och tryggare.

Vår historia

Vår verksamhet startade 2004. Från början var vi ett litet service- och bemanningsbolag. I slutet av 2008 bestämde vi oss för att satsa på säkerhet och tillväxt. Sedan gick det fort. Tempest Security blev ett auktoriserat bevakningsbolag i början av 2009 och har växt från ett tiotal personer till en av Sveriges tio största leverantörer av säkerhetstjänster. Under de senaste åren har vi flera gånger nominerats till årets bevakningsbolag och utnämnts till Gasellbolag av Dagens Industri.

r filosofi och värderingar

Vi som grundade Tempest har alla arbetat med säkerhet och bevakning i någon form. För oss är det självklart att alla i ledande befattning har god insikt i våra medarbetares vardag. Vi har höga ambitioner och vill att de ska delas av alla vi jobbar med, kunder såväl som medarbetare.

Grunden i vår verksamhet är att vara nära dig som kund och jobba långsiktigt med både dig och våra medarbetare. Genom våra lokala duty managers skapar vi förutsättningar för att ge dig en enkel och flexibel säkerhetslösning och därmed en trygg vardag.

I vår vardag arbetar vi utifrån fyra kärnvärden. De genomsyrar allt vi gör och visar vägen framåt.

  • Engagemang
  • Hög kvalitet
  • Kompetens
  • Partnerskap

 

Vår framtid

Vi är på god väg att bli en av Sveriges ledande säkerhetsleverantörer. Vårt erbjudande står sig starkt och vi har stora möjligheter nationellt. På lite längre sikt är en större internationell expansion inom räckhåll – vi har redan idag flera uppdrag som når utanför Sveriges gränser.

Tempest