Centrumbevakning

För att hantera säkerheten på ett köpcentrum behöver man en kombination av olika bevakningstjänster och tekniska lösningar. Larm och kanske även kameraövervakning är naturliga delar av säkerheten för varje centrum. Därtill är stationärbevakning med väktare en vanlig grund för bevakningsverksamheten. Om du har behov av ordningsvakter kan bevakningen skötas av enbart dessa, eller av ordningsvakter tillsammans med väktare.

Service och ett trevligt bemötande är självklara delar av centrumbevakning. Våra medarbetare är lika mycket din säkerhet som ditt ansikte mot dina kunders kunder – besökarna.

Vid större centrumuppdrag har vi alltid en duty manager tillgänglig, utöver våra vakter. Detta kostar dig inget extra. Vår duty manager tar inte bara ansvar för alla led i leveransen, utan koordinerar dessutom andra tjänster och finns tillhanda för dig och dina frågor, utan mellanhänder.

Säkerhetslösningen kan enkelt utökas med andra tjänster som du har behov av. Det kan gälla allt från parkeringsövervakning och kontrollavgifter till lokalvård, vaktmästare, entrévärdar, receptionister och mycket annat. Den stora fördel med en dedikerad duty manager blir ännu tydligare när dessa tjänster adderas. Du har fortfarande bara en och samma person som löser alla dina frågor och problem.

Tempest