Utbildning

Säkerhet och vård behöver alla åtminstone grundläggande kunskaper om. Det handlar inte bara om dina medarbetares arbetssituation eller om din organisations säkerhet i stort, det rör också dina kunder och dina kunders kunder. De måste kunna känna trygghet. Våra instruktörer är mycket erfarna och rutinerade utbildare i första hjälpen, sjukvård, konflikthantering, självskydd och mycket annat.

Det är viktigt för oss att våra utbildare inte bara är certifierade och/eller diplomerade i sitt ämne – de måste också ha en lång och gedigen erfarenhet av praktisk tillämpning. Då kan vi inte bara garantera en högre kvalitet på utbildningen, utan också hålla scenarioövningar, rollspel och diskussioner på en mycket hög nivå.

Våra kurser anpassas efter dina behov och kan skräddarsys så att din arbetsmiljö eller era problem är i fokus. Vi har även standardiserade kurser där ni som deltagare kan få ny kunskap och utbyta erfarenheter av era olika arbetssituationer. Kurserna kan arrangeras i era lokaler, hos oss eller i den arbetsmiljö där dina medarbetare verkar.

Vi arrangerar även kompletta utbildningar, inte minst inom personskydd. Detta är en avancerad och krävande utbildning för erfarna väktare i enlighet med polisens föreskrifter. Denna utbildning ger dig som väktare möjlighet att utvecklas och arbeta inom en spännande och utmanande del av säkerhetsbranschen – personskydd.

Tempest